2021 on toonud süvamahutite buumi!

Käesoleval aastal oleme pea iga nädal paigaldanud uusarenduste juurde uusi süvamahutite komplekte või vahetanud välja korteriühistute vanu ja robustseid metallkonteinereid. Kaasaegne keskkond vajab lahendusi, mis suudaksid efektiivselt toetada uusi liigiti kogumise nõudeid ning hoiaksid koduümbruse puhta ja kaunina.

MolokClassic süvamahutid Noblessneri sadamalinnakus.

Oluliseks märksõnaks on kvaliteetne disain

Kui varasemalt nähti jäätmetes prahti, mis tuleb silma alt kaugele ära saada, siis tänapäeval nähakse suuremas osas jäätmetes materjale. Selleks, et materjale saaks taaskasutada, tuleb need kokku koguda puhtalt ja liigiti, tänu millele kaovad ebameeldivad lõhnad ja reostatud keskkond ning jäätmekäitlusest saab loomulik osa koduümbrusest.

Süvamahutid toetavad kaasaegset arusaama jäätmetest ning seetõttu on väga suurt rõhku pandud kvaliteetsele disainile – seda nii funktsionaalsust, vastupidavust kui ka esteetilist poolt silmas pidades. Lai valik viimistlusvõimalusi võimaldab luua iga kodu ja keskkonnaga harmoneeruva lahenduse.

MolokClassic süvamahutid Sõpruse pst Circle K-s.

Lahendab hõlpsasti ületäituvuse ja ruumiprobleemid

Vanade konteinerite puhul on üheks suurimaks probleemiks ületäituvus, millega omakorda kaasneb ebahügieeniline keskkond ning soovimatud linnud ja loomad. Süvamahutite puhul asub aga suurem osa konteinerist maa all, tänu millele hoiab see kokku märkimisväärselt ruumi, mahutades samal ajal kordades rohkem jäätmeid.

Uus mudel võimaldab kolm eri liiki jäätmeid koguda ühte konteinerisse

Käesoleval aastal tõime turule ka uue ruudukujulise süvamahuti MolokDomino, millesse on võimalik paigaldada erinevaid mooduleid. Tänu sellele saab ühte konteinerisse eraldi koguda kuni kolme eri liiki jäätmeid. Uudne mahutisisene jaotussüsteem võimaldab ühtekokku mahutada kasvõi 20 000L jäätmeid kõigest 10m² peale.

MolokDomino

LOE LISAKS:

Kategooriad: Muu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga