2021 kõige loetumad artiklid

Lõppevale aastale omaselt heitsime meiegi pilgu tagasi, et selgitada välja Ragn-Sellsi klientidele kõige enam huvipakkuvad lood. Tulemus? On suur rõõm tõdeda, et erilist huvi on lugejates äratanud just sorteerimisalaste teadmiste täiendamine! Vaata järgi, kas need 5 harivat artiklit on ka Sinuni jõudnud?

#1 Kuhu koguda maskid ja kiirtestid?

Aasta kõige loetumaks artikliks ostus arusaadavalt ka kõige aktuaalsem. Nüüd võime aga kindlad olla, et pea 10 000 eestlast teavad, kuhu ja kuidas isikukaitse-vahendeid kõige õigem koguda on! Loe rohkem siit.

#2 Korgiga või ilma? Kaanega või ilma?

Parajalt segadust tekitas ka korkide ja kaante sorteerimine – kuidas neid siis ikkagi kõige õigem koguda on? Maikuus vestlesime meie heade sõpradega Laserist ja saime ka selle küsimuse lahendatud! Loe rohkem siit.

#3 Mida tähendavad märgid (plast)pakenditel?

Üha enam tõuseb huvi selle vastu, mis asjadest edasi saab. Omalt poolt tõime välja 6 majapidamises levinud plasti ning selgitasime, kus neid leidub ja mis nendest peale tarbimist edasi saab teha. Loe rohkem siit.

#4 Biojäätmete sorteerimine

Üheskoos avastasime ka biojäätmete sorteerimise parimaid tavasid. Oleme veendunud, et kõik artikli lugejad on tänaseks saavutanud biojäätmete sorteerimise kõrgeima pilotaaži! Loe rohkem siit.

#5 Millised plasttooted müügilt kaovad?

Kuigi Ragn-Sellsis on meil kindel hoiak keskenduda lahendustele ja mitte probleemidele, siis siin tegime pisikese erandi. Tõime välja 8 pahalast, kes moodustavad lausa 70% kogu mereprügist. Loe rohkem siit.

Loe lisaks: Kõik artiklid sorteerimisest ja taaskasutamisest

Kuulamis- ja vaatamissoovitused

Rohepööre Podcast

Ragn-Sells on Rohepöörde podcastis käinud sel aastal vestlemas lausa kahel korral. Kuula episoode järgi Spotify’st:

#1 MATERJALIDE RINGLUST EDENDAVAD UUED TEHNOLOOGIAD

#2 VÕIDUJOOKS: KORDUVKASUTATAVAD PAKENDID TULEVAD MÜHINAL

Inspireeriv dokumentaalsaade

Lugu Eesti energiasektori muutumisest COP26 raames. Osades: endine president Kersti Kaljulaid, peaminister Kaja Kallas, Euroopa Komisjoni energeetikavolinik Kadri Simson, Ragn-Sellsi jätkusuutlikkuse juht Pär Larshans ja OSA projektijuht Alar Saluste.

Vaata saadet Youtube’st

Kategooriad: Muu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga