Rain Vääna Jõulutervitus

Head kliendid, sõbrad ja partnerid,

on saabunud aasta imeliseim aeg. See on aeg, kus elutempo hetkeks rahuneb ja justkui iseenesest tekib kirjeldamatu vaikus ja rahu. Perekonnad tulevad kokku, jagatakse häid soove ja kingitusi. See on aeg, mil tasub vaadata enda sisse, peagi lõppevale aastale ja seada sihte uueks aastaks.

Tean, et igasse aastasse mahub nii rõõmsaid ja üllatavaid, aga ka kurvemaid ja raskemaid hetki. Keskendugem ikka heale. Tegelikult on ju seda head meie ümber väga palju, vahel kipub see lihtsalt argiaskeldustes ära ununema.

Nii jagub ka Ragn-Sellsis nii murettekitavaid hetki kui rõõme. Kurvemalt poolelt jõudis suve hakul meediasse uudis Eesti loodusesse tekitatud ehitusjäätmete prügilast, mille suurus on võrreldav kuhjaga, mille tekitaks umbes 20 000 hunnikusse aetud Vokswagen Polot.

Aasta teises pooles jõudsid avalikkuse ette vanarehvide mäed Tartumaal, Raadil. Murelikuks teeb mind eelkõige see, et need loodusesse veetud rehvihunnikud on pikaajalise süsteemse tegevuse või siis tegevusetuse tagajärg. Jäätmed on nõuetele vastavalt käitlemata ja ohvriks tuuakse keskkond.

Hea uudis on see, et Keskkonnainspektsioon ja Ragn-Sells on alustanud koostööd vanarehvide kõrvaldamiseks loodusest ja see on jälle sammuke puhtama elukeskkonna suunas.

Veel teeb rõõmu, et igasse päeva jagub meie klientide kiitusi. Sel aastal on olnud mitmeid sotsiaalmeediapostitusi pisikestest lastest, kelle päeva või isegi nädala parimaks osaks on rohelise Ragn-Sellsi auto saabumine ja see tekitab sooja tunde.

2016. aastast jääb veel meelde, et Ragn-Sellsi omanikust, rootslasest Erik Sellbergist sai Eesti e-resident; meie kliendirahulolu soovitusindeks on läbi aegade parimal tasemel.

Kõik see kokku tekitab meeldiva sooja tunde! Kallid kliendid, teie head soovid ja mõnus koostöö, annab meile jõudu, et uue aasta keskkonnasõbralikud väljakutsed vastu võtta!

Rain Vääna
Ragn-Sells AS juhatuse esimees

Kategooriad: Muu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga